L'Spar Girona ha fregat la campanada aquesta tarda contra l'Ekaterinburg (90-83) en el segon partit de la segona bombolla de l'Eurolliga. L'equip d'Alfred Julbe ha jugat un excel·lent bàsquet tot i tenir el cap en la "final" de demà contra l'Schio i per moments ha arribat a somiar en el miracle de la victòria, que ja hauria donat la classificació per als quarts avui mateix. Al final, però, l'equip rus, liderat per la belga i Quigley, ha acabat fent bons els pronòstics. En el segon partit de la jornada, l'Schio ha derrotat el Riga (68-78).

Un 2+1 de Meesseman a 3.20 pel final del partit donava el màxim avantatge d'onze punts a l'Ekaterinburg en tot el partit (86-75), però ni així l'Spar Girona s'ha donat per vençut davant la constal·lació d'estrelles de l'equip rus. Un triple d'Araújo i un 2+1 de la gallega, més dos tirs lliures de Labuckiene han mantingut l'Uni dins del partit (88-83) a 1:43, però una pilota perduda de Ferrari poc després ha sigut el principi del final, sentenciat per Meesseman (90-83). No obstant això l'equip d'Alfred Julbe ha caigut amb el cap ben alt, impedint que l'Ekaterinburg trenqués el partit i fent un treball boníssim a partir d'una defensa en zona que per moment ha ennuegat a les rivals.

L'Spar ha marxat al descans perdent només de tres (44-41) gràcies a un triple de Palau, després d'un segon quart on s'havia vist fins i tot quatre punts per sobre (30-34) després d'un triple de Vasic. En la segona part ha manat l'Ekaterinburg, sense aconseguir trencar mai el partit. Reisingerova (16), Labuckiene (14) i Palau (13) han sigut les màximes anotadores gironines. Aquesta nit l'Schio ha superat el Riga (68-78) i d'aquesta manera l'Uni i les italianes es jugaran demà el darrer bitllet per a quarts (amb l'avantatge que a les gironines els valdria una derrota per menys de 4 punts).