Sotrac de l'Olot en la seva visita al Johan Cruyff. En una primera part boja, on s'han anotat els tres gols del partit, una obra d'art de Jandro ha posat l'1-0 després que el jugador executés una falta a la perfecció. Juan Delgado, dos minuts després, ha empatat el partit. El davanter ha vist porta gràcies a un gran cop de cap assistit per Pedro del Campo. El figuerenc ha tornat a ser protagonista introduint-se la pilota a la seva pròpia porteria segons abans que l'àrbitre decretés el final de la primera meitat.

A la represa els olotins ho han intentat de totes les maneres per capgirar el marcador o, almenys, posar l'empat a l'electrònic. Els seus intents han estat en va. Ni amb 14 serveis de cantonada els homes de Raúl Garrido han pogut superar per segon cop Iñaki Peña i, així, encadenen cinc jornades sense guanyar després de la derrota d'aquesta tarda. A més, els garrotxins segueixen desens amb 11 punts.