El Peralada va cedir ahir un empat al camp de l'Horta (1-1) després d'avançar-se al marcador gràcies a un gol de penal de Josu. L'equip d'Albert Carbó torna a puntuar després de tres derrotes consecutives, però segueix sense trobar la tecla per endur-se la victòria. En conseqüència, els xampanyers se situen cinquens amb 16 punts.

El conjunt verd-i-blanc va plantar-se al Feliu i Codina amb ganes de sortir vencedor. De seguida va tenir arribades perilloses a l'àrea de l'Horta i, després que Diaby topés amb el porter Unai, va ser Coro qui va recollir el premi amb la pena màxima. Josu va ser l'encarregat de transformar-la per avançar el Peralada al minut 15. Amb el gol va arribar la reacció dels locals, que igualarien les taules abans del descans en una acció a pilota aturada.

A la segona part va sortir més endollat l'Horta, arreplegant els de Carbó al darrere. Entre el pal i Aroca van evitar el segon gol dels de Jesús Angoy. Ja al temps afegit, Adrià Casanova va tenir la diana de la victòria a les seves botes però la defensa va impedir-ho.