La pèrdua sobtada aquest cap de setmana de l'entrenador del juvenil del Peralada i exjugador del Banyoles Sergi Murga va marcar el derbi d'ahir al Municipal. La victòria era un objectiu preuat i desitjat per tots dos conjunts. Uns volien guanyar després de sis partits sense sumar els tres punts i els altres fer-ho per sumar la primera victòria amb Kiku Parcerisas a la banqueta.

Diaby va ser el gran protagonista del partit en marcar el gol de la victòria i gaudir de les millors ocasions. El jugador cedit per l'Espanyol va posar a prova un Bartrina que no es va deixar sorprendre i la va aturar sense problemes. La rèplica la va tenir Moha, abans que Vilanova provés un altre cop fortuna. Cap més ocasió va tenir la primera meitat.

A la represa, els dos entrenadors van sacsejar la banqueta per tal d'aportar coses noves al verd. Coromina, Casanovas i Muritala van tenir les millors opcions abans que Diaby, des de la frontal, superés Bartrina per regalar els primers tres punts de l'any a l'equip d'Albert Carbó, i així trencar sis jornades sense guanyar.

El Banyoles va cercar l'empat sense encert fins al final. Al conjunt banyolí van debutar els dos últims fitxatges, Abel Fàbregas (Figueres) i Lluís Bargalló (Mataró). Aquestes dues incorporacions han provocat, de retruc, que el conjunt del Pla de l'Estany hagi donat la baixa a Henry Gilham i Jam Balde.