Èxit rotund de participació en la primera prova automobilística de l'any organitzada per V-Line Org., un ral·li Lloret de Mar que aquest cap de setmana posarà en competició un amplíssim espectre de vehicles, corresponents a èpoques molt diverses. Agrupats en Velocitat, Regularitat i Legend-Exhibició, els participants pugnaran entre avui i demà pels trams més genuïns de la província de Girona en busca del triomf en la cita inaugural del Campionat de Catalunya de Ral·lis 2021; novament, amb diversos equips internacionals entre els aspirants i l'aclaparadora xifra de 138 inscrits.

El tret de sortida es farà aquesta tarda des del passeig Marítim de Lloret de Mar; epicentre d'una prova composta per dues etapes, amb tres especials a doble passada cadascuna d'elles, que aglutinen, en horari nocturn i diürn, els trams per excel·lència de la província de Girona: Tossa-St. Grau, Cladells, Osor (avui), pujada als Àngels, Sta. Pellaia i Canyet (demà dissabte).

En total, prop de 150 quilòmetres cronometrats, al qual faran front en format de Velocitat, Regularitat i Legend-Exhibició, vehicles de totes les èpoques i categories possibles; des del Toyota Celica ST205 amb el qual Richard Genesca-Ludovic Moreau es van adjudicar la victòria de la passada edició, passant pels -koda Fabia Rally 2 d'Eduard Pons-Cándido Carrera i Luis Vilariño-Álex Noriega, o el Peugeot 208 Rally 4 que pilotarà el subcampió d'Europa júnior, Pep Bassas.