Després de més d'un mes, el futbol torna aquest vespre al Municipal de Llagostera en un partit on els d'Oriol Alsina, en cas de guanyar-lo, poden presentar candidatura a fites d'allò més il·lusionadores. El Llagostera rep el sempre candidat a tot, Lleida, a la recerca d'una victòria que l'acosti a la part més alta de la classificació. No és cap obligació ser-hi, ni de bon tros, però veient com les gasta el conjunt gironí, que aquesta temporada ja ha guanyat la Copa Federació i va fer suar sang l'Espanyol a la Copa del Rei, ningú ho hauria de descartar. Alsina ja podrà comptar amb el darrer fitxatge, Joan Maynau, incorporat aquesta setmana del Racing de Santader i que podria tenir minuts avui a la segona part.

El Llagostera no perd al Municipal en partit de Lliga des de la temporada passada. «Som un rival complicat. Si competim com sabem fer-ho, complicarem les coses a qualsevol equip. Al seu camp va anar com va anar (1-0) però ara tenim el factor camp i estem en un bon moment», destaca Alsina. En aquest sentit, una victòria llagosterenca avui situaria l'equip a un punt dels del Segrià.

El tècnic reconeix que el Lleida és un rival «complicadíssim». «És un dels màxims golejadors de la categoria i compta amb homes destacats com Quim Araujo, Marc Martínez, que va estar amb nosaltres o el davanter Raúl González, per mi un dels millors». Alsina, que té diversos jugadors amb molèsties lleus, només té la baixa segura de Lucas Viale, lesionat de llarga durada.