El fins ara segon entrenador de l'Spar Girona, David Muñoz, ha arribat a un acord amb el club per rescindir el contracte que els unia.

David Muñoz va arribar al club fa tres anys i mig. La temporada 2018-2019 va alçar el títol de la lliga espanyola i la lliga catalana, a més d'arribar a la final de la Copa de la Reina i a les semifinals de l'Eurocup Women. En la temporada actual, ha ajudat l'equip a classificar-se per primera vegada als quarts de final de l'Euroleague Women.

Des del club gironí han volgut agrair els serveis prestats al tècnic assistent, que "sempre ha treballat amb professionalitat i dedicació durant la seva etapa com a segon entrenador del primer equip", al mateix temps que li han desitjat "molta sort en la seva carrera esportiva".

El director esportiu Pere Puig ha agraït al barceloní la feina realitzada. "Des de la junta directiva només podem donar les gràcies aquests anys que en David ha estat al club. Ens ha ajudat a créixer. És un gran treballador i ha sigut molt honest".