El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha obert sengles expedients disciplinaris al jugador del Barcelona Gerard Piqué i al president del Cadis, Manuel Vizcaíno, per les seves recents declaracions en les quals van qüestionar els arbitratges.

L'RFEF va confirmar l'obertura dels procediments per si poden haver incorregut en alguna mena d'infracció, a instàncies del departament d'Integritat.

En el cas del blaugrana se centra en les seves afirmacions quan va dir que els àrbitres "són madridistes" i es va preguntar que "com no xiularan a favor del Reial Madrid", en una xerrada amb l'streamer DjMariio.

L'expedient al president del Cadis es produeix després que sol·licités diumenge passat dia 7 al president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, que "arregli el tema del VAR ja", en una carta oberta en les xarxes socials del club andalús.

Biscaí va fer pública la carta després de la derrota del seu equip en el partit davant la Reial Societat (4-1), en el qual, després de consultar el VAR, l'àrbitre de la trobada, Pizarro Gómez, va decidir que no era penal unes mans del defensa realista Igor Zubeldia en la primera part i també va expulsar al defensa del Cadis Marcos Mauro a punt de finalitzar aquest període després d'una nova consulta amb el VAR.