11 de febrer de 2021
11.02.2021
Diari de Girona

El Govern reconeix un greuge amb l'esport en una trobada amb "Ja n'hi ha prou"

La consellera de Presidència Meritxell Budó assegura després de la reunió que "cal treballar per resoldre les anomalies i contradiccions que hi ha hagut al sector"

11.02.2021 | 20:27
El Govern reconeix un greuge amb l'esport en una trobada amb "Ja n'hi ha prou"

La Plataforma Ja n'hi ha prou, que reinvidica recuperar l'activitat esportiva s'ha reunit avui amb diversos alts càrrecs del Govern de la Generalitat entre els quals la consellera de Presidència, Meritxell Budó, Gerard Figueras, secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física; Marc Ramentol, secretari general de Salut; Josep M. Argimon, secretari de Salut Pública, Natàlia Garriga, directora de Serveis del Departament de la Vicepresidència, i Antoni Massegú, director dels Serveis Territorials. Durant la trobada, el Govern ha reconegut que amb les mesures preses han generat greuges vers l'esport i situacions incomprensibles de discriminació entre esportistes. Budó ha afirmat que "cal treballar per resoldre les anomalies i contradiccions que hi ha hagut en aquest sector, perquè és de justícia equiparar, per exemple, l'esport escolar i el federat perquè estem causant un greuge". Per la seva banda, tant des de la secretaria general de l'Esport com des de la de Salut, Figueras i Ramentol han apostat perquè a partir del 22 de febrer es puguin anar obrint finestres que donin oxigen a l'esport, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Ja n'hi ha prou valora que no només es tingui en compte una part del sector, sinó que s'escolti també la veu de l'esport de base i amateur, que és el que representa aquesta plataforma. Així mateix, la Plataforma creu que és transcendental que el Govern hagi reconegut que amb les mesures preses han generat greuges vers l'esport i situacions incomprensibles de discriminació entre esportistes. Des de la Plataforma s'espera que es compleixi el compromís de fer real aquesta igualtat de drets de nens i joves esportistes sigui quina sigui la seva llicència (federada o escolar).
La Plataforma Ja n'hi ha prou espera que aquest compromís sigui una realitat i no es quedi en només una promesa electoral.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit