El pilot asturià Fernando Alonso, dues vegades campió de món de Fórmula 1 i que aquest any torna al campionat, va ser atropellat ahir mentre anava en bicicleta a les rodalies de Lugano (Suïssa), segons va informar la seva escuderia, Alpine F1. Alonso va haver de ser hospitalitzat, conscient, a l'espera de proves mèdiques. Segons apuntava anit la web del diari Marca, l'asturià no evidenciava fractures ni en les extremitats ni en el tronc, però sí que s'havia danyat la boca i podria haver patit danys a la mandíbula i a les dents. En tot cas el pilot asturià estava bé, tot i que es desconeixia si les lesions que es va fer li impediran començar el Mundial a mitjans del mes que ve.

«L'equip Alpine F1 pot confirmar que Fernando Alonso s'ha vist involucrat en un accident de carretera mentre circulava en bicicleta a Suïssa», explicava l'escuderia francesa aquest dijous a través d'un comunicat.

El diari italià La Gazzetta dello Sport, que va avançar la notícia de l'accident, seguia la mateixa línia que Marca i deia que les proves radiològiques a què es va sotmetre a Alonso haurien revelat una fractura a la mandíbula i danys en algunes peces dentals. «Aquestes lesions han aconsellat el seu trasllat a un centre sanitari a Berna», afegia el diari. L'escuderia Alpine F1 no farà noves manifestacions, per el moment.