El Bàsquet Girona ha perdut aquest migdia a la pista del Múrcia (93-87), en un partit que s'ha decidit a la pròrroga i on el conjunt local ha estat més encertat en els moments decisius per emportar-se el triomf.

I això que els de Carles Marco havien arribat al descans amb un avantatge de 12 punts (28-40) després de trencar el partit en el final del segon període. Però els murcians han reaccionat a partir del tercer quart i el duel s'ha tornat a igualar (58-58) fins al punt que els gironins s'han vist contra les cordes quan faltaven poc més de tres minuts pel final (72-67). Els de Fontajau han reaccionat i han tingut a tocar el triomf (74-77), però un triple de Kapelan ha portat el partit a la pròrroga (77-77).

Els visitants han començat bé el temps extra (77-81 i 81-85), però en els moments clau ha costat tancar el rebot defensiu i els locals han estat més encertats en els moments decisius per capgirar el marcador i emportar-se la victòria (93-87).