Després de l'empat en el derbi contra el Sarrià, el Bordils afrontava un partit decisiu per les seves aspiracions contra un rival directe, el Sant Martí Adrianenc. Tot i que contra aquest adversari els gironins havien aconseguit la seva primera i única victòria del curs en el partit de la primera volta, ahir els de Pau Campos van fer un perillós pas enrere perdent per un clar 22-27.

A la primera part, amb una defensa sòlida i l'aportació ofensiva en atac, que en els darrers partits ja es començava a veure, l'equip gironí intentava escapar-se en el marcador amb una màxima renda de quatre gols a la mitja part (14-10).

La represa va començar igualada, però els visitants van fer un pas més per aconseguir el triomf. L'empenta de l'Adrianenc i la por de perdre el partit d'ambdós conjunts, va fer tremolar els locals i va impulsar l'equip barceloní cap a la remuntada. A l'equador de la segona part es posaven per davant en el marcador. A partir d'aquí, es van sentir més còmodes i van acabar sentenciant i enfonsant el Bordils a la cua.

La pròxima pedra en el camí per als gironins per mirar de reconduir aquesta situació serà el dissabte vinent a les 19.00 h a casa davant l'Eivissa, un rival que es col·loca en quarta posició, després de guanyar ahir a Lalín.