Marc Gasol s'ha endut el duel espanyol de la nit de la NBA amb la victòria de Los Angeles Lakers davant dels Timberwolves de Ricky Rubio i Juancho Hernangómez (104-112), mentre que Willy Hernangómez ha tornat a quallar una bona actuació en la contundent victòria de Nova Orleans Pelicans davant Memphis Grizzlies (113-144).

La lesió d'Anthony Davis, que estarà un temps de baixa, obliga a repartir-se la seva anotació entre altres jugadors menys habituals i entre ells figura Gasol, que va agafar el testimoni aportant 11 punts, 5 rebots, 2 taps i 1 assistència al barallat triomf dels Lakers.

L'equip de Los Angeles no va aconseguir enlairar-se durant gairebé tot el partit dels combatius 'Wolves', el pitjor equip de tota l'NBA i que en els minuts finals va acabar rendit al poder de LeBron James (30 punts, 13 rebots), l'escuder dels quals aquesta vegada va ser l'alemany Dennis Schroder (24).

Quant als visitants, Ricky Rubio va completar un partit notable amb 13 punts, 8 assistències i 4 rebots, mentre que Juancho Hernangómez no va jugar. El 'rookie' Anthony Edwards (28) va ser el millor de Minnesota, que continua enfonsant-se en el 'fanalet vermell' de la Conferència Oest.

Per part seva, Willy Hernangómez continua consolidant-se en la rotació dels Pelicans i deixant enrere el seu complicat inici de temporada. El pivot es va anar a 14 punts i 8 rebots en 19 minuts de joc a Memphis, on el seu equip, onzè a l'Oest, va ser molt superior de la mà de Zion Williamson (31) i Josh Hart (27).