El Barcelona s'ha deixat empatar (1-1) pel Cadis en el minut 89 amb un gol de penal d'Álex Fernández i ha desaprofitat la derrota de l'Atlètic de Madrid davant el Llevant, capdavanter de LaLiga Santander, que se situa a vuit punts de l'equip blaugrana.

En un primer temps amb més possessió que ocasions, Leo Messi ha obert la llauna en el minut 32 transformant un penal d'Hissa a Pedri.

En la represa, el conjunt blaugrana ha seguit manant amb la pilota però no ha tancat el partit i Álex Fernández, després d'un innocent penal de Lenglet a Rubén Sobrino, ha igualat la trobada.

Després d'aquest resultat, el Barcelona continua tercer, mentre que el Cadis, que ha posat fi a quatre derrotes consecutives, suma 25 punts.