El Bordils va encadenar una nova derrota en la visita de l'Eivissa. En un partit sense cap història, el conjunt del Gironès no va entrar al partit en cap moment i mai va tenir opcions reals de trobar la victòria contra un rival que aspira a jugar per l'ascens.

Tot i que l'inici dels de Bordils va ser bo aconseguint arribar al minut 10 amb avantatge (4-3), un parcial d'1-4 deixava clar el tarannà del partit i els visitants començaven a escapar-se. Les sensacions no van ser del tot bones pels gironins i la diferència d'intensitat i solidesa entre els dos equips provocava que el conjunt balear tingués un avantatge considerable a la mitja part (9-14), amb massa atacs perduts pels locals.

A la represa, el partit va seguir la mateixa dinàmica encara que en els darrers minuts els de Pau Campos van aconseguir acostar-se al marcador (24-26). El Bordils, que es va complicar molt l'existència perdent la setmana passada contra el Sant Martí Adrianenc, segueix cuer. Abans de disputar la següent fase, als gironins els queda un partit contra el Novás i l'endarrerit amb el Teucro. Als de Pau Campos els interessa sobretot guanyar a Pontevedra perquè serà un rival directe molt probablement en la fase per evitar el descens, on s'arrosseguen els resultats de la primera.