L'anada de les eliminatòries dels vuitens de final de la Lliga de Campions es completen aquesta setmana entre demà i dimecres advertides per la repercussió dels quatre partits ja disputats que van subratllar la determinació de futbolistes com Kylian Mbappe o Earling Haaland per encarrilar la classificació dels seus respectius equips .

La influència de la pandèmia roman present en el desenvolupament de la competició. Tal com va passar la setmana passada dos equips, l'Atlètic Madrid i el Borussia Monchengladbach, hauran d'assumir la condició de local fora dels seus estadis. El conjunt matalasser rebrà demà el Chelsea a l'Arena Nationala de Bucarest i el representant alemany jugarà dimecres davant el City al Puskas Arena de Budapest obligats pels condicionants imposats en els trasllats entre alguns països a causa de virus. Tots dos partits seran a les 9 de la nit, igual com els de l'endemà.

El de l'Atlètic serà el duel que obri el nou tram de vuitens, demà, al costat del xoc de Roma entre el Lazio i el Bayern Munic. És el campió alemany el defensor del títol. Dimecres el Borussia Monchengladbach exercirà de local a Hongria, a Budapest, contra el Manchester City. L'anada dels vuitens de final es completa amb el compromís del Reial Madrid davant l'Atalanta. Aparentment, per història i tradició, els blancs són els favorits.