La Super Cup Massi de Banyoles torna a reunir aquest cap de setmana, un any més, a la vora de l'Estany, els millors bikers del planeta. Una cita Hors Categorie, en un any olímpic, que serveix de tret de sortida d'una temporada trepidant. Això sí, les normes sanitàries impediran que aquesta vegada l'espectacle pugui tenir públic i es disputarà en un circuit tancat al Parc de la Draga que manté l'essència: ràpid i revirat.

Demà la prova principal serà la femenina (15.30), on la sis vegades campiona del món, Pauline Ferrand-Prévot (Absolute-Absalon-BMC), serà la ciclista a batre. Les integrants del Trek Factory Racing, la campiona d'Europa, Jolanda Neff, i la guanyadora de l'edició del 2020, Evie Richards, li posaran difícil. A més, es comptarà amb les campions nacionals d'Espanya, Rocío de l'Alba (BH Temple Cafes UCC); d'Ucraïna, Yana Belomoina (Team CST PostNL Bafang MTB); d'Alemanya, Elisabeth Brandau (EBE Racing Team); d'Estònia, Janika Loiv (Hawaii Express); i de la República Txeca, Jitka Cábelická. I per si fos poc, la campiona olímpica, Julie Bresset (Team Massi); la campiona del Món de XCM, Ramona Forchini (JB BRUNEX Superior Factory Racing); i la danesa del KMC-ORBEA, Malene Degn, també arriben a la prova, disposades a donar-ho tot.

L'endemà diumenge (12.30) se celebrarà la prova masculina, que comptarà amb la primera línia de ciclistes d'àmbit internacional. El Cannondale Factory Racing hiestarà present amb Simon Andreassen, guanyador de la Copa del Món de Nove Mesto i Manuel Fumic. La llista és llarga, ja que el triple guanyador a Banyoles, Victor Koretzky, assistirà a la cita amb el campió holandès, Milan Vader, i el suís Thomas Litscher. El KMC-ORBEA serà un dels equips a batre. Però el Santa Cruz FSA MTB Pro Team també apostarà fort a la victòria, amb dos TOP 10 mundials: Luca Braidot i Maxime Marotte. El seu compatriota francès Stéphane Tempier (Trek Factory Racing) i el campió de Romania i campió del món sub-23 2019, Vlad Dascalu (Trek Pirelli), també arriben amb aspiracions al triomf. Sense oblidar-nos del renovat Team Massi, que assistirà a la Super Cup Massi de Banyoles amb Thomas Griot, Joshua Dubau i Cristofer Bosque. Tampoc s'ho perdran el bronze olímpic espanyol, Carlos Coloma; el campió d'Espanya, David Valero; i Pablo Rodríguez. i Sergio Mantecón (MMR Factory Racing). El ciclisme gironí estarà representat per Jofre Cullell (Primaflor Mondraker XSauce).