El proper dimecres 3 de març la Federació Espanyola de Gimnàstica farà un control tècnic a les gimnastes de categoria sènior que poden tenir opcions de participar en competicions d'àmbit europeu. La seleccionadora, Lucía Guisado, del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Madrid ha fet una preselecció de 28 gimnastes de tot l'estat, set de les quals són provinents del Salt Gimnàstic Club.

El grup l'encapçalen Laura Bechdejú i Marina González, becades al CAR de Madrid des de l'any 2015 i 2017, respectivament. Bechdejú compta entre els seus èxits amb una destacada setzena posició en la classificació general en l'Europeu de Szczecin (Polònia), l'any 2019. González es va penjar la medalla d'or a terra a la Copa del Món d'Hongria, també l'any 2019, a més de competir amb l'equip que va aconseguir la classificació pels Jocs Olímpics de Tòquio, en una final d'infart l'octubre de 2019 a Stuttgart. Actualment estan preparant els exercicis per poder assolir una plaça en l'equip que representarà Espanya als Jocs aquest estiu.

El grup el completen cinc gimnastes formades al Salt Gimnàstic Club, per les quals aquesta convocatòria és una excel·lent oportunitat per demostrar el seu treball. Són, Sara Coll, Aida València, Jana Guardiola, Berta Álvarez i Laia Masferrer.