Plàcida victòria de l'Spar Girona aquesta tarda a la pista de l'Al-Qázeres (58-83) que ha servit a Alfred Julbe de banc de proves per a la Copa de la Reina que comença dijous que ve a València contra el Movistar Estudiantes. L'Uni, liderat en atac per Sonja Vasic (21), s'ha pogut treure de sobre, ni que sigui mínimament, el disgust de la derrota en lliga contra el València de dimecres, i que molt probablement condemnarà l'equip de Julbe a ser terceres al final de la fase regular.

L'equip gironí, que a Fontajau ja es va desfer de l'equip extremeny amb molta facilitat, ha anat de menys a més i així sí a principis del segon quart el marcador figurava amb un 20-25, s'ha arribat al descans amb un ja clar domini visitant (28-41), que la segona part no ha fet més que confirmar: al final del tercer quart l'Uni ja manava de 20 (42-62), i al final ho ha fet de 25 (58-83). Julbe ha repartit minuts, Julia Soler, per exemple, que a València va tenir una aportació testimonial, avui n'ha tingut 17, i la base Del Moral, sis.

Principals anotadores Uni Girona: Vasic (21), Eldebrink (14), Elonu (12) i Reisingerova (10;