El conseller delegat del Futbol Club Barcelona Òscar Grau ha sortit en llibertat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Travessera de les Corts poc abans de les nou de la nit, mitja hora després que també ho hagi fet l'assessor jurídic del club, Román Gómez Ponti. Tots dos han estat detinguts aquest matí al costat de l'expresident del Barça Josep Maria Bartomeu i del que havia estat el seu assessor, Jaume Masferrer, a l'entorn de l'anomenat 'Barçagate'. Tots quatre s'han negat a declarar, però Bartomeu i Masferrer continuen a comissaria i hi passaran la nit. Segons ha pogut saber l'aCN, ambdós passaran a disposició judicial aquest dimarts. Avui els Mossos també han fet cinc escorcolls, algun a oficines del Barça.

Grau ha sortit de la comissaria mitja hora després que ho fes Gómez Ponti, que ha sortit en llibertat i ara com ara no ha estat citat al jutjat, "amb la qual cosa està lliure", segons ha dit el seu advocat, Jorge Navarro, a les portes de la comissaria.

A banda de les quatre detencions, els Mossos també han fet cinc entrades i perquisicions en diferents espais, tant de societats com de particulars, en recerca de material útil per a la investigació vinculada a l'anomenat 'Barçagate'. Una d'aquestes entrades s'ha dut a terme en alguns departaments concrets de les oficines del Camp Nou.

Els registres els ordena el jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona. Aquest operatiu, en què ja s'han fet diverses detencions, està liderat per l'Àrea Central de Delictes Econòmics de la Divisió d'Investigació Criminal.