Algun responsable del FC Barcelona "hauria cedit dades personals dels socis del club (que formen el cens electoral) amb finalitats de propaganda particular i en contra de possibles opositors o crítics a la direcció", segons l'atestat policial dels Mossos d'Esquadra del cas 'Barçagate'.

Segons el relat de l'atestat policial del sumari, al que ha tingut accés EFE, en un informe trobat a l'escorcoll del dilluns de la seu de Telampartners (l'empresa que va presentar I3 Ventures al Barça) s'explica "que aquestes dades del cens són rellevants per al vot".

A més, "s'estarien creant bases de dades amb aquesta informació privada per adaptar el missatge d'aquesta empresa (I3 Ventures)", l'encarregada del treball reputacional a favor de Bartomeu i la seva junta i en contra dels seus opositors a les xarxes socials.

Els Mossos relaten que "l'objectiu era identificar el perfil ideològic i polític del cens del club" i que en l'informe "s'identifiquen unes comunitats de detractors i actius". En el mateix apareixen assenyalats Joan Laporta i Víctor Font, actuals candidats a la presidència del FC Barcelona.

"La unitat de recerca unificada amb Smart Analytics mesurarà l'opinió pública, socis, actors influents i 'stakeholders' combinant múltiples perspectives, anàlisis d'aspectes territorials de base i de carrer per cada penya i territori, un termòmetre del que succeeix a les xarxes socials i un model predictiu de comportament que permetrà etiquetar a tot el padró en tribus/clústers i incorporar aspectes tous com a ideologia, obertura al canvi, posicionament polític amb tots els seus atributs i perfils de comportament", diu l'informe oposat a la seu de Telampartners.

I segueix: "Enfortirem una xarxa de comunitats per a cada fi, que permetran intervenir en els tres fronts de treball: comunitats de suport que puguin ser un vector que li doni contenció i direcció a la militància, unes altres en to periodístic que puguin informar dels temes que necessitem instal·lar i finalment 'tracking' sobre actius de contrast que es dediquin exclusivament a desgastar al candidat i el seu grup de treball permetent un control del dany i anticipar iniciatives de desinformació i desprestigi".

L'arxiu de l'informe, segons l'atestat policial dels Mossos, es denomina "Business Dossier sobre el monitoreig d'opinions relatives al FCB" i és un dels 11 indicis que van trobar durant el registre de la seu de Telampartners, una empresa dedicada a les inversions financeres.

En el mateix també apareix "un exemple per combatre el discurs, l'any 2018, del candidat Jordi Roche (aquesta persona estava entre les quals es postulaven per presentar-se a les eleccions del Barça)"