L'Spar Girona s'ha classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina després de superar, amb autoritat, el Movistar Estudiantes per 73-55. Les gironines han anat sempre per davant i han acabat sentenciant el rival a l'últim quart amb un parcial definitiu de 14-6. El rival a les semifinals de dissabte (13.00) serà el Perfumerías Avenida, que com era previsible ha derrotat l'Ensino de Lugo aquesta nit (82-51). Araújo, amb 16 punts (4 triples) ha sigut la màxima anotadora de l'equip gironí, aportant també vuit rebots. El torneig ha arrencat avui i durarà fins diumenge, amb la disputa de la final, a la Fonteta de València.

L'equip gironí ha ofert una bona actuació coral, amb minuts força repartits, tot i que Laia Palau, la que més n'ha jugat, n'ha tingut 32. Reisingerova, que ha rebut un cop, només ha pogut estar-ne set en pista. Ja al primer quart l'Uni ha tingut un primer avantatge de 12 punts (19-7) després d'un triple de Gray, que reapareixia després de la lesió, però l'Estudiantes ha evitat que el duel es trenqués de bones a primeres. Al segon quart l'Spar ha tornat a prèmer l'accelerador i ha marxat de 15 (37-22) i s'ha arribat al descans amb un avantatge de +9 (40-31). Tot i que al tercer quart l'equip d'Alfred Julbe ho ha passat malament en alguns minuts, quan el rial s'ha acostat a quatre (46-42 després d'un triple de Burani), les bones prestacions defensives i l'encert exterior (11/24 triples) han permés tenir sempre el partit dominat i tornar a marxar al marcador. Tres trs lliures de Gray amb el temps esgotat del tercer quart mantenien l'Uni amb un +10 (59-49), que en els darrers 10 minuts s'ha acabat disparant amb un parcial de 14-6 (73-55).

Màximes anotadores Uni: Araújo (16), Eldebrink (13) i Elonu (10).

Demà es jugaran els altres dos partits de quarts de final: Gernika-Tenerife (17.30) i València-IDK Euskotren (20.30).