Gerard Piqué ha tornat a lesionar-se el genoll dret, després de recuperar-se no fa ni un mes d'una lesió prèvia, i és de nou baixa indefinida. El central català es perdrà els següents partits, inclosa la tornada de vuitens de la Lliga de Campions.

"La valoració mèdica i les proves realitzades aquest matí han mostrat que el jugador del primer equip Gerard Piqué té un esquinç en el lligament lateral intern del genoll dret. És baixa i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat", ha anunciat el club.

Piqué va ser titular i va disputar els 120 minuts en victòria i remuntada davant el Sevilla, a la Copa del Rei. El central va marcar un gol en el temps afegit que va permetre al Barça forçar la pròrroga i, fet i fotut, ficar-se en la final.

No obstant això, en una jugada aïllada en la qual va girar sobre si mateix, el català es va fer mal en el genoll i, malgrat que va poder acabar el partit, les proves han confirmat una nova lesió en la mateixa zona de la lesió anterior.

I és que, el passat 16 de febrer, el central va rebre l'alta mèdica i va tornar a una convocatòria, per a l'anada de vuitens de la Champions contra el PSG, 87 dies després de lesionar-se davant l'Atlètic de Madrid en el Wanda Metropolità.

Llavors, al novembre de 2020, Piqué es va fer un esquinç de grau 3 en el lligament lateral intern i amb una lesió parcial del lligament creuat anterior del mateix genoll dret.