L'Olot ha deixat escapar avui l'últim tren per esquivar la fase de permanència amb una dolorosíssima derrota al Municipal contra l'Hospitalet. La desfeta condenmna, virtualment, els de Gabri Garcia a manca de tres jornades pel final a jugar la fase per mantenir-se a la 2a Divisió RFEF i no baixar dues categories de cop. El partit s'ha decidit en deu minuts bojos de la primera part. Primer, Cristian Gómez ha avançat els visitants (m.24) i tres minuts després, Xumetra ha anivellat el marcador (m.27). Al cap de ben poc però, Eudald Vergés ha fet l'1-2 definitiu. Els olotins han reclamat un possible penal a Xumetra a la primera part. A la represa, ha mancat encert davant d'un Hospitalet amb més ofici.