Àlex Granell no ha tingut el millor debut amb el Bolívar. I és que l'excapità del Girona va estrenar-se ahir amb derrota contra el Monteviedo Wanderers (1-0) en el primer partit oficial que juga amb els de La Paz. Un duel transcendental per a la fase de grups de la Copa Libertadores i que obligarà als de Natxo González remuntar a la tornada a casa, on l'altura sempre juga a favor dels locals.

El migcampista gironí va disputar els 90 minuts i va veure una targeta groga al temps afegit. El Bolívar, el seu equip, va plantar cara al rival disposant d'ocasions a partir de transicions ràpides però que van quedar en un no-res per manca de precisió en els metres finals. A la segona part va arribar el gol del Wanderers, obra de Rolón (min. 51). En conseqüència, els bolivians van prémer l'accelerador però els nervis els van passar factura i no van poder moure el marcador.

Aquest dissabte Granell tastarà la Lliga boliviana al camp del Deportivo Guabirá.

El missatge de Claure

L'accionista del Girona i president del Bolívar, Marcelo Claure, va animar a la plantilla després de la derrota amb el Wanderers. "Un partit dur. Moltes coses per corregir. Es paga quan no es té ritme de campionat. Les possibilitats segueixen intactes", va dir.