Joan Jorquera tanca la gira europea amb una nova medalla. El taekwondista de Roses va completar l'Open de Turquia amb una meritòria tercera posició i el bronze penjat del coll, per la qual cosa suma punts en un rànquing mundial en el qual es troba entre els 18 millors competidors del món de la seva categoria (-63 kg) sense comptar els resultats d'aquesta gira.

Jorquera, que partia com a quart cap de sèrie, va encetar el torneig eliminant el georgià Ramaz Tsutsunava (24-4) abans de vèncer el local Mert K. Avci en vuitens de final (25-2). La victòria a quarts va ser davant Khanoghlan Karimov d'Azerbadjan per 32-14. L'empordanès va perdre en semifinals contra el turc Hakan Recber, principal favorit al títol (19-14) en un combat que es va decidir en l'últim assalt.

Amb aquest nou metall al palmarès, Joan Jorquera torna ara al CAR de Sant Cugat per entrenar-se tot preparant els Campionats d'Europa que se celebraran a Bulgària el proper mes d'abril. L'equil tècnic nacional farà pública la convocatòria per disputar aquesta cita important properament.