El Reial Madrid es va classificar ahir per als quarts de final de la Lliga de Campions en superar l'Atalanta (3-1), contenint el poder ofensiu dels italians i castigant els seus errors, així com recuperant autoritat en una competició en la qual va caure en els vuitens de final en les dues darreres edicions.

Des de l'ordre i la concentració. Des de la solidaritat i una major qualitat individual. També des d'una renúncia a la seva identitat habitual, amb un sistema defensiu que, curiosament, va augmentar la seva efectivitat, el Reial Madrid va accedir tres anys després als quarts de final exhibint una imatge plena de fermesa.

Després d'un inici amb alguns dubtes, els locals van imposar el seu joc i es van avançar amb un gol de Benzema aprofitant una assistència de Modric. A la represa va ser el moment de Vinicius, que poc després de fallar davant el porter en una jugada maradoniana, va provocar el penal que va marcar Ramos. Ja a prop del final, Muriel va posar una mica d'emoció al duel, però Asensio va sentenciar.

Paral·lelament, el Manchester City va eliminar sense sobresalts el Borussia Monchengladbach (2-0) i va signar la seva presència als quarts de final per quarta temporada consecutiva. Els de Pep Guardiola van sentenciar ràpid el partit en el primer quart d'hora amb un golàs de Kevin de Bruyne i un altre de Ilkay Gundogan.

D'altra banda, avui es completen els vuitens de final d'aquesta competició amb els duels Chelsea-Atlètic i Bayern-Lazio, tots dos a les 21 h (Movistar Liga de Campeones). Els matalassers han de remuntar un 0-1. El Bayern va guanyar 1-4 a l'anada a Itàlia.