Sense descans, l'Spar Girona visita aquest migdia (12 h, Canal FEB), el cuer de la lliga, el Quesos El Pastor que, amb només tres victòries en tota la temporada ja fa setmanes que és matemàticament equip de Lliga Femenina 2. Quan falten dues jornades per acabar la fase regular, la cita d'avui es presenta força intranscendent. L'Uni hi arriba després del desgast dels quarts de final de l'Eurolliga perduts contra el Perfumerías Avenida. Tot i així, Sonja Vasic afirma que «volem seguir amb el ritme de victòries a la Lliga i agafar bones sensacions de cara al play-off».

Serà un partit que «costarà» perquè l'Uni l'afrontarà només 36 hores després de jugar a Salamanca el duel d'Eurolliga contra Perfumerías Avenida que els va deixar fora de la competició europea (71-65). El desgast físic del partit de divendres, com també el del primer partit de l'eliminatòria de dimecres, farà que Alfred Julbe hagi de gestionar molt bé els minuts de les seves jugadores. «No serà un partit fàcil per a nosaltres perquè venim de dos partits difícils a l'Eurolliga i segur que ens passarà factura», explica Vasic.

En el partit de la primera volta les gironines van guanyar de forma contundent (78-56) precisament després de disputar la primera «bombolla» de la fase de grups de l'Eurolliga que va tenir lloc a Fontajau el passat mes de desembre.