Els socis de l'Spar Girona poden reservar des d'aquest matí la seva localitat per veure el partit contra el Perfumerías Avenida de dissabte a Fontajau (19.00), l'últim de la fase regular i el primer, en gairebé mig any, que podrà tenir espectadors a la grada. Com que el club té més abonats que localitats pot oferir (el Procicat limita l'assistència a 1.000 persones, i de moment no ha fet cas a la petició de l'Uni per ampliar l'aforament a 1.400, un 30%, tenint present la amplitud de la instal·lació), l'assistència s'ha de confirmar amb reserva prèvia.

Aquest termini d'inscripció es tancarà el proper dijous 25 de març a les 23:59h -o fins que s'hagi exhaurit les localitats. Els abonats interessats a venir al partit hauran de notificar-ho al club i emplenar un qüestionari amb les seves dades i una declaració responsable referent al Covid 19 a través del web del club. Un cop verificades les dades i s'enviarà una confirmació de l'assistència al partit.

L'abonament és personal i intransferible i que per accedir al pavelló caldrà acreditar la identitat amb DNI o document oficial.

Mentre per part de les autoritats sanitàries l'aforament dels partits estigui limitat a 1.000 espectadors, quedarà restringit l'accés al col·lectiu de jugadores i tècnics de la base (sí que hi podran accedir els acompanyants que disposin del corresponent abonament). Així mateix se sol·licitarà des del club a les autoritats locals que no assisteixin al partit.