El Sarrià encara no ha sumat cap punt en aquesta segona fase de campionat i avui ha tornat a perdre a la pista del Zamora (27-21), en un partit igualat durant els 30 primers minuts, que ha acabat guanyant el conjunt local després d'un bon inici de segona part.

Els de Salva Puig han començat bé (4-6) i tot i veure que els castellans capgiraven el marcador (8-6) sempre s'han mantingut dins el partit fins a arribar al descans només dos gols per sota (13-11) i amb el partit encara per decidir.

Però ha estat l'inici de la segona meitat que ha fet mal als gironins. Un parcial de 3-0 a favor dels locals (16-11) ha posat una diferència en el marcador que els visitants ja no han estat capaços d'eixugar tot i que encara quedaven molts minuts per davant.