El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) s'ha imposat al neerlandès Max Verstappen (Red Bull) en un atapeït final del Gran Premi de Bahrain i ha aconseguit la victòria número 96 de la seva carrera esportiva.

El set vegades campió mundial ha arribat a ser avançat per Verstappen a tres voltes del final, però just després de posar-se primer, el Red Bull ha perdut potència i Hamilton ha recuperat el lloc.Mercedes ha aconseguit també el tercer lloc, gràcies al finlandès Valtteri Bottas.

Han completat la zona de punts el britànic Lando Norris (McLaren), el mexicà Sergio Pérez (Red Bull), Charles Leclerc (Ferrari), l'australià Daniel Ricciardo (McLaren), l'espanyol Carlos Sainz (Ferrari), el japonès Yuki Tsunoda (Alpha Tauri) i el canadenc Llanci Stroll (Aston Martin).

El pilot espanyol Fernando Alonso (Alpine), que ha tornat a competir a la Fórmula 1 després de dos anys d'absència, ha hagut de retirar-se a la volta 34 a causa d'uns problemes en els frens del seu monoplaça que l'han obligat a portar el cotxe als tallers.