Dani Olmo, amb un xut llunyà en la prolongació en què no va poder respondre amb encert el porter Giorgi Lòria, va permetre a Espanya endur-se una difícil victòria (1-2) de Tbilisi davant Geòrgia en el seu segon partit de la fase de classificació per al Mundial de Qatar 2022.

Després d'empatar davant Grècia (1-1) en el seu primer partit a Granada, el conjunt de Luis Enrique Martínez no es podia permetre una altra ensopegada. Va estar a punt de passar en una altra actuació en la qual li va faltar profunditat, precisió i encert davant un rival molt tancat que a la contra va crear problemes.

A la capital georgiana, fins i tot, la selecció espanyola va arribar a anar per darrere en el marcador després del gol de Khvicha Kvaratskhelia (m. 44). Malgrat començar amb mal peu, però, una rematada de Ferran Torres a centrada de Jordi Alba (m. 56) li va permetre neutralitzar l'avantatge local, i en l'últim instant un xut llunyà de Dani Olmo va salvar d'un contratemps la roja, que s'hauria complicat notablement el futur.

Aquest partit, que no passarà a la història d'Espanya, sí que va ser un dia especial per a l'excarriler del Girona Pedro Porro, que va disputar per primera vegada minuts amb l'absoluta, sortint, a més, de titular.

Luis Enrique va donar a l'extremeny l'oportunitat de debutar com a titular i en partit oficial de la fase de classificació per al Mundial de 2022. Amb aquesta entrada, a més, Porro, cedit pel City a l'Sporting de Portugal, va trencar una mala ratxa per al futbol extremeny, i és que feia més de 20 anys que cap jugador nascut a la comunitat no disputava minuts amb la selecció. Al minut 64 de partit, i amb l'1-1 al marcador, el tècnic va decidir substituir-lo per Marcos Llorente.