La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet públics aquesta tarda dos dels tres calendaris de la segona fase del grup 3 de la Segona Divisió B. D'aquesta manera, el Llagostera ja coneix quin serà a partir d'ara el seu camí a la competició tot intentant lligar la seva participació la temporada vinent a la nova Primera RFEF.

L'equip blaugrana queda enquadrat en el grup D, amb set equips i per tant a un li tocarà descansar cada jornada. Ho farà en primer lloc el propi Llagostera, pel que no competirà aquest cap de setmana i no s'estrenarà fins el 10 o 11 del proper mes d'abril començant per la visita al camp de l'Atlètic Llevant.

Comparteix grup amb el propi filial granota, així com també amb Cornellà, Badalona, La Nucía, Lleida Esportiu i Hèrcules. Aquest segon tram de calendari consta de 8 jornades i s'acabarà el 22 o 23 de maig. El Llagostera haurà de jugar sis partits contra els tres equips que en la primera fase van competir en l'altre grup.

També hi ha el calendari dels conjunts que lluitaran per pujar a la Segona Divisió A, però no pas els que intentaran impedir el descens de categoria. Allà hi serà l'Olot, al qual encara li queda un partit pendent, el que jugarà aquest dimecres contra l'Espanyol B.

Consulta el calendari del Llagostera aquí.