En el dia que retornava el púbic al Municipal de Vilatenim, el Figueres no va poder oferir un bon partit a l'afició. El duel, d'entrada, ja es presentava complicat davant un Sant Andreu necessitat de victòries per mantenir les seves opcions d'ascens. Tot i així, les ambicions dels empordanesos van ser minses i es van veure arrossegats pel joc dels visitants des del primer moment.

Els primers minuts de la primera meitat van ser els més igualats del partit. Els barcelonins van tenir opcions d'avançar-se en el marcador amb xuts llunyans de Serramitja i Ton, que van marxar allunyats. El Figueres també va tenir la seva opció d'obrir la llauna a través de Pol Tarrenchs després d'una cavalcada de Coto. Al minut 23, però, Barquero va anotar el 0-1 amb un xut col·locat al pal esquerre de Mario, i poc després, al 38, Carreon va eixamplar les diferències amb una bona rematada de cap.

A la represa, el Figueres va sortir amb intenció d'escurçar diferències, però altra vegada Carreon va sentenciar el partit recollint una pilota que havia quedat morta dins l'àrea.