L'empresari gironí i president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero, serà el nou vicepresident de l'àrea social del FC Barcelona, segons ha informat aquest dimarts l'entitat blaugrana després de la reunió del seu equip directiu. Juli Guiu ho serà en la de màrqueting.

Els dos se sumen a les vicepresidències ja anunciades de Rafael Yuste (àrea esportiva), Eduard Romeu (econòmica) i Elena Fort (institucional), que també serà la nova portaveu del club. Miquel Camps serà el portaveu adjunt.

En la reunió de la directiva d'aquest dimarts també s'ha acordat nomenar Josep Cubells, com a directiu responsable del bàsquet; Joan Solé (handbol); Xavier Barbany (hoquei patins); Aureli Mas (futbol sala); Xavier Puig (futbol femení) i Joan Soler (futbol formatiu).

A més també han estat nomenats Josep-Ignasi Macià, com a directiu responsable de l'àrea social; Jordi Llauradó (Espai Barça); Alfons Castro (seguretat) i Josep Maria Albert (directiu adjunt al Conseller Delegat).