Nous aires a la banqueta del Figueres, tot esperant la reacció de l'equip per evitar el descens a Primera Catalana (sisena categoria). L'exjugador Moisés Hurtado és l'escollit per redreçar el rumb dels blanc-i-blaus en les deu jornades que queden de la fase per la permanència. Així ho va confirmar el club ahir després de la destitució d'Albert Parés a causa de la derrota contra el Sant Andreu (0-3). El tècnic gironí va ser l'aposta dels figuerencs quan Javi Salamero -era el seu segon- va decidir posar punt i final a la seva etapa a Vilatenim, però els resultats no l'han acompanyat i han precipitat el seu adeu.

Hurtado serà presentat aquesta tarda a l'estadi (16 h) com l'encarregat d'aconseguir la salvació en la lligueta per la permanència a la Tercera RFEF, que tindrà deu equips -entre els quals també hi haurà el Peralada i el Banyoles- i baixaran els sis últims. El nou tècnic del Figueres s'estrena en un primer equip, ja que abans va ser un dels referents destacats del futbol formatiu de l'Espanyol. El sabadellenc, de 40 anys, va dirigir el juvenil A la temporada 2018-19, aconseguint el tercer lloc a la Divisió d'Honor i la classificació per la Copa del Rei, i la passada el juvenil B de Nacional, entrenant-lo fins el mes de gener passat quan va decidir acomiadar-se del club per buscar nous reptes professionals.

En la seva etapa com a jugador, Hurtado va vestir les samarretes de l'Espanyol i el Granada a Primera Divisió, l'Eibar a Segona i l'Olympiakos. Va finalitzar la seva trajectòria futbolística a Montilivi, on s'hi va estar una temporada i mitja (12-13 i 13-14). Amb el Girona va jugar 15 partits.