El Llagostera B ja no és el líder del subgrup 1A de Primera Catalana. El filial blaugrana va perdre a casa davant el Lloret (2-3) i va abandonar aquesta primera posició de la classificació que ara ocupa el Tona, que ahir va derrotar al Bescanó (2-0).

Els llagosterencs es van avançar ràpid, just en el primer minut de joc per mitjà de Pouget, però els selvatans van capgirar el marcador amb un gol al minut 19 i dues dianes molt seguides en els primers compassos de la represa.

El Palamós es va emportar una victòria de la Jonquera amb un solitari gol de Sergio García només començar el partit (0-1). Un resultat que permet als palamosins situar-se a la zona alta de la classificació, mentre que els de l'Alt Empordà continuen com a cuers sense encara haver sumat cap punt en aquests 8 partits.