José Alberto López, entrenador del Mirandés, es troba ingressat en un centre hospitalari des d'aquest passat cap de setmana degut a les complicacions generades pel coronavirus que ha afectat el vestidor del seu equip. El tècnic no va poder dirigir des de la banqueta del Molinón la victòria del Mirandés aquesta darrera jornada. «Tant de bo pugui estar aviat de nou amb vosaltres», va escriure José Alberto a les xarxes socials.

Tres mesos ha durat Abelardo Fernández al capdavant de l'Alabès, després que el club basc anunciés ahir la destitució de l'entrenador degut als mals resultats de l'actual cuer de la Primera Divisió. Va agafar l'equip el passat mes de gener i onze partits després només ha sigut capaç de sumar cinc punts. El seu substitut és el preparador madrileny Javier Calleja, amb passat al Vila-real, que signa pel que resta de temporada.

Girona i Rayo s'enfrontaran aquest proper dissabte a Vallecas en un frec a frec entre dos equips que pugnen per ocupar la sisena plaça, ara en propietat dels madrilenys. El Rayo afronta la cita amb una baixa important, ja que no podrà comptar amb el defensa Alejandro Catena, que el passat cap de setmana va veure la desena targeta groga i haurà de complir sanció. El central és un fix i ha disputat 30 partits aquesta temporada.

LaLliga va fer públics ahir els horaris corresponents a la jornada 35 de la Segona Divisió A, fixant el partit que el Girona i el Saragossa disputaran a l'estadi de Montilivi el divendres 16 d'abril. El matx, que es podrà seguir en directe pel canal Movistar LaLiga i també per GOL, començarà a les nou de la nit. A la primera volta, i en partit disputat a La Romareda, el Girona es va deixar empatar un 0-2 a favor encaixant dos gols al descompte.