Res a veure el partit de la primera volta, que el Quart es va endur fàcil, amb el d'ahir. El bloc de Carles Ribot es va trobar al davant un rival que va plantar cara durant tot el duel.

Els gironins van sortir a la pista amb molta intensitat i una gran capacitat ofensiva, però es van topar amb un rival que es va posar per davant al final del primer quart (18-17). La tònica en el segon període era la mateixa. Els locals seguien vius al partit i amb la igualtat en el marcador, s'arribava al descans amb empat (33-33).

A la represa, els de casa van fer un pas endavant i van ser capaços de situar-se un punt per sobre a falta d'un quart (47-46). Tot i això, els visitants no van abaixar els braços i van acabar rematant la feina en l'últim quart quan un parcial de 2 a 7 va deixar sentenciat el partit (62-67).

D'aquesta manera, el Quart s'assegura matemàticament la tercera posició a falta d'un partit. Ribot destaca que «estem contents per la victòria. Hem competit molt bé. Volem acabar la temporada amb bones sensacions». El Quart acabarà la lliga davant l'Almozara dissabte que ve.