Ahir no va ser el dia. El Girona es va topar amb el líder Liceo en un partit que va tenir poca història. Tot i que els de Ramon Benito i Marc Comalat ho van intentar, els gallecs van posar la directa i van sentenciar a la primera part.

Els locals només van aguantar set minuts fins que un fort xut del selvatà Marc Grau obria la llauna. A partir d'aquí, els visitants van ser totalment dominadors del duel. La sentència va arribar al minut 18. Primer un gol d'Oruste en una gran acció combinativa i després un gol de Di Benedetto, posaven el marcador a favor dels de la Corunya. El resultat arribava a la mitja part amb un clar 0-3 per als visitants.

A la segona part, Gelmà va retallar distàncies a faltar de tres minuts pel final per posar el definitiu 1-3. Els gironins visitaran el Vendrell dissabte que ve a les 18.00 h.