El davanter Ousmane Dembélé ha caigut de la convocatòria del Barcelona per al partit de Lliga d'aquesta nit de dijous (22 h) contra el Getafe al Camp Nou per molèsties al pubis.

El comunicat oficial del club blaugrana explica que l'evolució de la lesió marcarà la disponibilitat del jugador francès de cara als propers partits.

La resta de la convocatòria la formen tots els jugadors disponibles del primer equip, a més dels porters del filial Arnau Tenas i Iñaki Peña, el migcampista Ilaix Moriba i el davanter Konrad de la Fuente.

Són baixa per lesió el ja esmentat Dembélé, el davanter Martin Braithwaite, el migcampista Philippe Coutinho, el davanter Ansu Fati i el porter Neto.

Així, la llista de 23 convocats és la següent: Marc-André Ter Stegen, Arnau Tenas, Iñaki Peña; Sergiño Dest, Sergi Roberto, Óscar Mingueza, Clément Lenglet, Ronald Araújo, Samuel Umtiti, Gerard Piqué, Jordi Alba, Junior Firpo; Sergio Busquets, Miralem Pjanic, Pedro González 'Pedri', Ilaix Moriba, Matheus Fernandes, Riqui Puig; Pedro González 'Pedri, Francisco Trincao, Antoine Griezmann, Konrad de la Fuente i Leo Messi.