El president del Barcelona Joan Laporta ha explicat aquest dijous que "l'última paraula sobre la Superlliga la tindran els socis" a les primeres declaracions públiques del mandatari després dels successos esdevinguts en les últimes 72 hores, que han deixat el club blaugrana al costat del Reial Madrid com els únics dels 12 fundadors de la competició que hi segueixen.

"És absolutament necessari que els clubs grans d'alguna manera tinguem la capacitat de dir la nostra en el repartiment dels ingressos i això ha d'anar acompanyat d'una competició atractiva esportivament i basada en els mèrits esportius", ha afegit el dirigent blaugrana en declaracions a TV3.

Però ha puntualitzat que el Barcelona "és defensor del manteniment de les lligues estatals" i que està "obert a un diàleg amb la UEFA". Segons Laporta, l'objectiu és "millorar el futbol i tornar a tenir els recursos necessaris perquè sigui un gran espectacle".

De cara al futur proper, Laporta creu que "hi haurà concòrdia institucional i la voluntat d'anar avançant en aquestes qüestions".

També ha manifestat que va haver-hi "una sèrie de pressions que han fet que alguns clubs es retiressin o ho valoressin d'una altra forma, però segueixen fent falta més recursos" perquè els clubs fan "unes inversions molt importants" i paguen "uns salaris molt importants".