Dos gols del francès Antoine Griezmann han conduït al Barça a la victòria (1-2) a l'estadi de la Ceràmica en un duel molt disputat i de bon joc amb el qual els barcelonistes han pressionat l'Atlètic de Madrid en la lluita pel títol de Lliga, mentre que el Vila-real veu frenada la seva carrera per jugar la pròxima Lliga de Campions.

Els gols del davanter gal han permès al Barcelona arribar al descans ja amb avantatge d'1 a 2 després de remuntar el gol inicial del Vila-real, de Samu Chukwueze, que ha obert el marcador en el minut 26, encara que un minut després ha respost Griezmann amb un altre punt de gran plasticitat.

28

Vila-Real - Barça, en imatges

Amb el partit molt obert i sense un dominador clar el propi atacant gal ha culminat la remuntada en el minut 35 en aprofitar una greu errada del central argentí Juan Foyth i definir a la perfecció davant la sortida de Sergio Asenjo.

En la segona part, el Vila-real ha perdut per expulsió a Manu Triguero després d'una entrada a Leo Messi però el partit s'ha mantingut igualat. L'expulsió no ha suposat que el Barcelona s'apropiés immediatament del xoc. El Vila-real s'ha reajustat i ha mantingut el nivell que havia baixat d'intensitat pel que fa als minuts anteriors.

Fitxa tècnica:

1 - Vila-real: Asenjo, Foyth, Pau Torres, Albiol (Mario Gaspar, m.89), Alberto Moreno (Estupiñán, m.60), Chukwueze (Yeremi Pi, m.89), Capoue (Moi Gómez, m76), Parejo, Trigueros, Gerard Moreno i Alcàsser (Coquelin, m.60).

2 - Barcelona: Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Lenglet, Dest (Sergi Roberto, m.46), Frenkie de Jong, Sergio Busquets (Araujo, m.88), Pedri (Ilaix Moriba, m.64), Jordi Alba, Messi i Griezmann (Dembele, m.79).

Gols:1-0, m.27: Chukwueze.1-1, m.28: Griezmann. 1-2, m.35: Griezmann.

Àrbitre: Del Cerro Grande (Comitè madrileny). Ha mostrat targeta groga als locals Albiol i Pau Torres i els visitants Griezmann, Busquets i Mingueza. Ha expulsat el Manu Trigueros, del Vila-real (m.65).

Incidències: partit de la jornada 32 de LaLiga Santander disputat a l'estadi de La Ceràmica a porta tancada per les mesures sanitàries per la pandèmia de la covid-19. Els jugadors del Vila-real han saltat al terreny de joc amb una samarreta especial per celebrar l'ascens a la Primera Divisió femenina de l'equip castellonenc aconseguit aquest mateix diumenge.