Resultat dur del Peralada al camp del Valls. Els xampanyers van deixar escapar la victòria al minut 89 en una de les poques ocasions dels locals i després de dominar gran part del partit. Amb aquest empat, els de Peralada se situen cinc punts per sobre del descens.

L'equip d'Albert Carbó va sortir per totes. Un Peralada més còmode en el terreny de joc va sotmetre el Valls durant molts minuts. Josu primer en el minut 9, i Ritxi al minut 17, van avisar els vallencs. Fins que el mateix Ritxi, amb un xut amb l'esquerra ben ajustat que va tocar la base del pal abans d'entrar, va marcar el 0-1 al minut 25. A partir d'aquí, i amb l'avantatge favorable, els de l'Alt Empordà van fer un pas enrere i, tot i ser clars dominadors, no arribaven amb tanta profunditat a l'àrea contrària.

En la represa, els xampanyers van sortir amb la intenció de fer un segon gol que sentenciés el partit. Casanova al minut 63 i Vilanova al minut 75, no aconseguien foradar la xarxa rival. El Valls va aprofitar al minut 89 una ocasió per deixar l'1-1 definitiu.