El Llagostera ha tornat a l'acció aquesta tarda després que el coronavirus l'obligués a ajornar els partits contra La Nucia i l'Hèrcules. Un gol de Jonathan Dubasin a la vora del descans ha sentenciat i deixa els d'Oriol Alsina líders, tot i tenir encara pendent el partit contra els d'Alacant, i amb dret a somiar amb l'ascens a 1a RFEF. Aquest cap de setmana els blaugranes descansen i dimecres que ve visitaran el Rico Pérez.

A la primera part Andreu Guiu havia tingut la millor ocasió abans del gol de l'extrem cedit pel Girona. La jugada ha arribat al minut 43, quan ja s'enflairava el descans, després que el futbolista controlés la pilota amb el pit i la clavés al pal llarg. La Nucia ha sortit millor a la represa i el gol ha rondat la porteria d'un com sempre inspirat Marcos. Mica en mica els gironins s'han tret el domini visitant de sobre i Dubasin hauria pogut fer el segon. En la recta final el Llagostera ha apretat encara més l'accelerador. Monreal també ha tingut a l'abast el 2-0, i poc després Pere a centrada de Dubasin, que ha fet un partit estel·lar. El marcador no s'ha mogut però els blaugranes han sumat una victòria d'or que els referma entre els aspirants a fer el salt a la nova categoria avantsala del futbol professional.