El Reial Madrid aguanta en la lluita pel títol de lliga i es manté a dos punts de l’Atlètic de Madrid després de guanyar ahir per 1-4 a l’Estadi Nuevo Los Cármenes el Granada, que enllaça la seva tercera derrota seguida.

El Reial Madrid va convertir el seu domini en el 0-1 al minut 17, amb una bona internada per l’esquerra i assistència d’un valent Miguel que va aprofitar Modric, després de guanyar l’esquena a la defensa local, per batre Rui Silva malgrat rematar amb poc angle.

Van millorar els locals a partir de la mitja hora, amb perilloses arribades a l’àrea de Jorge Molina i de Fede Vico mal culminades, replicant el Reial Madrid amb un contraatac tancat amb un xut desviat de Benzema.

El Granada va fer un pas endavant i va permetre a el Reial Madrid sortir amb velocitat al tram final del primer temps, amb Rui Silva salvant els seus després d’una jugada personal del brasiler Vinicius Junior. No va fallar poc després, ja en el temps afegit del primer acte, el seu compatriota Rodrigo, que va cavalcar sense oposició abans de superar el porter local amb un xut creuat.

El Granada va tenir més possessió de pilota al segon temps i va tenir diverses ocasions fins que al minut 71 Jorge Molina va marcar l’1-2 després d’un rebuig de Courtois. El Reial Madrid només va trigar quatre minuts a deixar de patir i posar de nou dos gols d’avantatge en signar Odriozola l’1-3 després d’una passada de Hazard i aprofitar Benzema un error de Rui Silva