La capitana de la selecció espanyola de bàsquet, Laia Palau, va declarar que si l'equip és capaç de "donar el màxim" en el pròxim Eurobasket, que organitzen França i Espanya, "són els rivals els que s'han de preocupar "perquè -va dir-" som unes feres".

En l'acte de presentació de la selecció espanyola de bàsquet femení, Laia Palau, Laura Gil i Alba Torrens van parlar sobre les competicions que els queden per davant abans de l'inici d'una nova campanya de la Lliga Endesa.

Aquest estiu la selecció espanyola s'enfronta a un repte doble ja que, a més de l'Europeu, les jugadores viatjaran al Japó per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

"Estem per donar el missatge d'esperança i barallar, que és el que fem sempre. Competir i superar-nos", va manifestar Palau, que acaba de confirmar la seva renovació amb l'Uni Girona per una altra campanya.

Sobre el bagatge que té Espanya des de fa set anys, en els quals ha sortit a medalla per estiu, Palau va confessar que tenen "cada vegada més responsabilitat". Malgrat els nombrosos canvis que està patint l'equip, la jugadora amb més partits de la història de la selecció espanyola femenina, va expressar la seva confiança en l'equip: "Ens agradaria fer un pòdium".

El debut de la selecció dirigida per Lucas Mondelo serà el dia 17 de juny a València davant de Bielorússia. Abans, la selecció disputarà amistosos enfront de França en dues ocasions, Nigèria, Bèlgica, Turquia i Itàlia.