El Lloret segueix a l’alça després d’endur-se per la mínima el derbi a Palamós (0-1). D’aquesta manera, els de la Selva se situen en segona posició amb 25 punts, tres més que el tercer classificat, el Llagostera B.

Els dos equips van sortir a especular i a esperar les errades del rival. La primera ocasió va arribar de les botes del jugador local Espuña, que no va aprofitar una bona combinació amb Quintanilla. Amb el pas dels minuts, els visitants van anar guanyant terreny. Tanmateix, el marcador arribava a la mitja part amb l’empat a 0.

A la represa, la tònica era la mateixa. Dos conjunts ben replegats esperaven les errades del rival. Fins que al minut 79 una bona jugada del Lloret que va acabar amb gol de Vilà va sentenciar amb l’únic gol del matx. En els darrers deu minuts, el Palamós ho va intentar, però no va ser capaç de foradar la xarxa rival.

Així mateix, el Palamós es queda amb 16 punts i entra en una dinàmica perillosa. D’altra banda, el Lloret segueix segon.