La capitana de la selecció espanyola de bàsquet i de l’Spar Girona, Laia Palau, va declarar ahir que si l’equip de Lucas Mondelo és capaç de «donar el màxim» en el pròxim Eurobasket, que organitzen França i Espanya, «són els rivals els que s’han de preocupar» perquè −va dir− «som unes feres», va afegir la base catalana. A la convocatòria també hi ha Laia Flores (Uni) i la gironina del València Queralt Casas.

En l’acte de presentació de la selecció espanyola de bàsquet femení, Laia Palau, Laura Gil i Alba Torrens van parlar sobre les competicions que els queden per davant un cop acabada la Lliga. Aquest estiu la selecció espanyola s’enfronta a un repte doble ja que, a més de l’Europeu, les jugadores viatjaran al Japó per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

«Estem per donar el missatge d’esperança i batallar, que és el que fem sempre. Competir i superar-nos», va dir Palau, que divendres va confirmar la seva renovació amb l’Uni. Al setembre farà 42 anys. El debut de la selecció serà el dia 17 de juny a València davant de Bielorússia. Abans, la selecció disputarà amistosos enfront de França en dues ocasions, Nigèria, Bèlgica, Turquia i Itàlia.