El Barça ha anunciat aquest mateix migdia que el gironí Andreu Plaza no continuarà al capdavant del primer equip de futbol sala blaugrana, seguint així la profunda reestructuració que viu aquesta secció des de l'arribada a la presidència de Joan Laporta. Plaza es va fer càrrec de la plantilla el mes de juny del 2016 rellevant Marc Carmona, després d'una etapa al capdavant del filial.

El club ha explicat, mitjançant un comunicat, que properament es convocarà una roda de premsa per agrair la feina feta del gironí al llarg d'aquestes nou temporades a l'entitat.

Andreu Plaza ha aconseguit una Lliga de Campions (19/20), una Lliga (18/19), tres Copes del Rei (17/18, 18/19 i 19/20), dues Copes d'Espanya (18/19 i 19/20) i una Supercopa d'Espanya (2018). A més, va ser nomenat millor entrenador del món del 2019. Aquesta temporada, però, les coses no li han anat massa bé i l'equip ha perdut les finals de la Supercopa i Copa d'Espanya, així com també de la Lliga de Campions, mentre que al campionat regular intentarà acabar entre els quatre primers.

El seu possible substitut és Javi Rodríguez, actualment l'entrenador d'Industrias Santa Coloma i que va vestir la samarreta blaugrana en la seva etapa com a futbolista.